Walk into the Light; Samen op weg

Vanuit de duisternis samen de weg inslaan van het licht

Walk into the Light; Samen op weg

Op 5 september wordt er op verschillende locaties een Walk into the Light georganiseerd. Een wandeling naar het licht toe om stil te staan bij de mensen die door suïcide om het leven zijn gekomen, om aandacht te vragen voor/te geven aan naasten van suïcidaliteit en mensen die zelf te maken hebben met suïcidale gedachten.

Het samen op weg gaan gaat niet alleen om het samenbrengen van mensen die te maken hebben met suïcidaliteit. Het gaat ook om het samen op weg gaan met organisaties en instellingen die te maken hebben met suïcidaliteit. Het gaat om het samen werken om iedereen die zelf te maken heeft met suïcidaliteit (zelf, als naaste of als nabestaande) die ondersteuning die bieden die iemand nodig heeft.

We zijn dan ook erg blij met de betrokkenheid van de diverse GGZ instellingen. Op een aantal locaties maken zij het mogelijk dat er een Walk into the Light wordt georganiseerd. Soms door financiële ondersteuning en soms door het beschikbaar maken van benodigdheden (BHV medewerker, catering, locatie, etc.).

De Walk into the Light wordt georganiseerd zonder budget, de enige inkomstenbron is de vrijwillige bijdrage van de deelnemers. We vragen de deelnemers dan ook om bij te dragen naar vermogen omdat het niet voor iedereen is weggelegd om financieel iets bij te dragen.

Wil jij wel iets bijdragen maar ben je niet in staat om deel te nemen? Dan kun je een bijdrage overmaken naar de Stichting Suïcide Preventie Centrum o.v.v. Walk into the Light bijdrage. Het bankrekeningnummer van de stichting is NL14 RABO 0372 5344 14. De Stichting Suïcide Preventie Centrum is een ANBI Stichting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.